Find os på Facebook



Bestil selskabsmenu

Få menuen på mail eller post

Udfyld formularen nedenfor, så sender vi hurtigst muligt de ønskede menuer afsted til Jer på mail. Foretrækker I at modtage menuerne som et fysisk eksemplar, notér da venligt din adresse i stedet for e-mail.

 

Udvalget

Vi tilbyder de nedenstående fire forskellige selskabskoncepter, men har du en menu i tankerne, vi ikke har anført, så kontakt os for en uforpligtende snak, og vi kan finde et tilbud, som passer til dit arrangement.

"Den store selskabsmenu"

Denne menu indeholder et stort udvalg af forretter, hovedretter, dessereter, mundgodt til kaffen og natmad. Sammensæt menuen lige efter Jeres smag og fest. Indeholder også forslag til menuer, hvor alle drikkervarer er inkluderet til en fast couvertpris. "Den store selskabsmenu" er beregnet til både middags- og aftenselskaber.

"Tag-Selv Menu"

I denne menu vælges en af otte forskellige forretter, som serveres til start. Hovedretten derimod anrettes på et stort og festligt tag-selv bord. Her vælger I selv to slags kartofler, to slags salater eller salatbuffet og tre slags kød. Desserten anrettes ligeledes på tag-selv bord og byder på fire forskellige forslag. "Tag-Selv Menuen" er både beregnet til middags- og aftenselskaber.

"Frokost Tag-selv"

Denne menu indeholder et lækkert frokostbord, hvor der som forret anrettes rødspættefilet, rejer og laks på et lækkert tag-selv bord. Senere består det varme af tarteletter, mørbradbeuf og leverpostej. "Desserten" er en ostebuffet med frugt og kiks. Denne menu er beregnet til middagsselskaber.

"Brunch"

På et stort tag-selv bord anrettes et udvalg af alt hvad man kan ønske sig til en god start på dagen. Menuen indeholder to forslag til brunch, hvoraf den ene er med champagne og karfoffel-porresuppe som start. Vi anbefaler at invitere til brunch til kl. halv ti om formiddagen.

 

Bestil selskabsmenu

Pårup Kro & Hotel, Ringkøbingvej 1, 7442 Engesvang
Tlf. 8686 5047
Mail: paarupkro@paarupkro.dk
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter