Find os på Facebook



Forretter og supper

 

En go' start Friske forretter

 

36.

Rejecocktail med ristet flütes og hjemmelavet dressing

74,- 

38.

Svigermors fristelser: Smørristet franskbrød med lune rejer, asparges og pynt

78,-

39.

Tunfiskecocktail med brød

72,-

41.

En hel sild med lune persillekartofler

66,-

58.

To tarteletter med høns i asparges

56,-

     

Supper Hjemmelavet helt fra bunden af Mor Ruth

 

32.

En tallerken med dagens suppe

42,- 

33.

Klar suppe med boller. Serveres i terrin

68,-

34.

Legeret aspargessuppe med kødboller. Serveres i terrin (Min. 2 couverter)

74,-

35.

Champignonsuppe (Min. 2 couverter)

74,-

 

     
Pårup Kro & Hotel, Ringkøbingvej 1, 7442 Engesvang
Tlf. 8686 5047
Mail: paarupkro@paarupkro.dk