29. |
Pariserbøf med kapers, peberrod, rødbeder og løg som tilbehør |
162,- |
37. |
Stjerneskud med en kogt og stegt fiskefilet |
178,- |
40. |
Omelet med rejer og asparges |
158,- |
42. |
Æggekage med bacon, purløg og tilbehør |
158,- |
45. |
Biksemad med spejlæg og rødbeder |
148,- |
1. |
Marineret sild med karrysalat |
56,- |
2. |
Kryddersild med karrysalat |
56,- |
3. |
Kryddersild med råæggeblomme |
56,- |
5. |
Røget ål med hjemmelavet røræg |
82,- |
6. |
Æg og rejer |
78,- |
8. |
Rugbrød med gammel ost, fedt og sky |
68,- |
9. |
Varm fiskefilet med remoulade |
64,- |
10. |
Ristet franskbrød med rejer og mayonaise |
94,- |
14. |
Flæskesteg med rødkål |
62,- |
15.58.- |
Roastbeef med remoulade 62.- |
|
17. |
Tartar med rå æggeblomme |
110,- |
20. |
3 stk. luksus håndmadder (lidt mindre end smørrebrød) |
112,- |
21. |
Uspecificeret smørrebrød |
74,- |
23. |
Frikadeller med rødkål |
78,- |
27. |
Mørbradbøf med surt |
88,- |
28. |
Bøf med spejlæg, rødbeder og to halve rugbrød |
108,- |
30. |
Lille engelsk bøf med bløde løg og to halve rugbrød |
164,- |
31. |
Friturestegt camembert |
78,- |
94. |
Kroplatte: Sild med karrysalat, fiskefilet med remoulade, æg og tomat, rejer med mayonaise, en lun ret og ost og kiks |
236,- |
96. |
En lille frokost: 1/1 sild med små lune kartofler, lille engelsk bøf med bløde løg og rugbrød med gammel ost, fedt og sky |
276,- |
|