Klassiske danske retter, hvor der ikke er sparet på noget.
|
53. |
Dansk bøf med bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder |
220,- |
|
54. |
Engelsk bøf med bløde løg, kartofler, smørsauce og surt |
298,- |
|
55. |
Fransk bøf med bønner, gulerødder, pommes frites og surt |
298,- |
|
56. |
Mørbradbøf med kartofler, flødesovs, champignon, løg og asier |
198,- |
|
57. |
Paarupschnitzel med brasede kartofler, grøntsager og smørsauce |
220,- |
|
63. |
Paarupschnitzel med pommes frites, ærter og bearnaisesauce |
225,- |
|
66. |
Beuf af oksefilet med pommes frites og bearnaisesauce |
278,- |
Kokken kræser for detaljen, og her er tilføjet ekstra lækkert tilbehør.
Min 2 couverter.
|
60. |
Stegte ål med stuvede kartofler, rødbeder, citron og friskhakket persille (6 stk) |
238,- |
|
64. |
Stegte ål med stuvede kartofler, rødbeder, citron og friskhakket persille (12 stk) |
434,- |
|
65. |
Pårup Gryde. Mørbradbøf i flødesauce, cocktailpølser, flåede tomater, ananas, pommes frites og ærter |
252,- |
|
69. |
Hakkebøf bearnaise med pommes frites, flået tomat og ærter |
262,- |